At blive ældre er en del af livet, men det betyder ikke, at du ikke kan forblive den bedste udgave af dig selv. 

I takt med at vi ældes mister ansigtet fylde og fugt imens elasticiteten i huden aftager og syner mere løs, creepet og rynket. Molderm Glow er her en god og effektiv behandling da den er opstrømmende, øger elasticitet, fugt samt generelt mere liv og glød til huden.

Den nye populære skinbooster fra Molderm er til dig der ønsker at reducerer fine linjer, stramme huden op og få din glød tilbage. Molderm Glow kan anvendes i ansigtet, på halsen, décolleté og på hænder.

Hvordan virker Molderm Glow

Med alderen mister vi fibroblaster, som er de celler, der producerer kollagen i huden. Hermed mister vi så også langsomt elasticitet. Det gør at huden med tiden vil danne rynker, fine linjer og blive mere slap. Denne proces kan modvirkes ved at brug Molderm Glow, som bl.a. indeholder hyaluronsyre. Det er med til at binde vand naturligt i huden, hvilket vil ujævne rynker og fine linjer. Molderm Glow Skinbooster sætter derudover også gang i kollagen- og elastin produktionen, så huden regenereres og fornyes på ny. Behandlinger med hyaluronsyre er en effektiv måde at hjælpe med at genoprette hudens struktur, og er med til at bremse nedbrydningsprocessen. Molderm Glow er derfor specielt designet til at genopbygge og styrke den ekstracellulære matrix i huden, som revitaliserer dehydreret og skadet hud forårsaget af aldring og soleksponering. Med andre ord kan behandlinger med hyaluronsyre give din hud den nødvendige fugt og næring, så den ser sund og ungdommelig ud!

MOLDERM GLOW SKINBOOSTER ER EN NY REVOLUTIONERENDE TEKNOLOGI

MOLDERM® GLOW er en del af Molderm Aesthetics’ banebrydende anti-aging program som også inkluderer MOLDERM® GLOW+.

MOLDERM® GLOW er en ikke krydsbunden gel designet til at genoprette og reparere hudens tabte Elasticitet og fasthed. MOLDERM® GLOW genskaber hudens originale glød og vitalitet.

I dens fugtgivende egenskaber gør den eksemplarisk til behandling af tør hud og forbygger og reducerer dannelsen af rynker og fine linjer.

Takket være vores patenterede Fine-Tuning Technology™, opnår vi næsten hele det menneskelige molekylespektrum, som giver hundrede procent integration i hudens væv med maksimal effekt, uden øjeblikkelig væskeophobning og inflammatoriske processer i huden. Fremstillet ved biofermentering.

Den samlede aktive proces i huden til genoprettelse af god balance i vævet er klinisk bevist at være højere og længere end konkurrerende produkter på markedet.

Reducer ældningsprocessen

MOLDERM® GLOW+ er designet til at stimulere kroppens egen produktion af kollagen og elastin gennem direkte interaktion med fibroblaster i huden. Molderm Glow stimulerer hudens naturlige produktion af både kollagen, elastin og hyaluronsyre, således at huden boostes til en naturlig foryngelse samt en forbedring af hudkvaliteten, fugtigheden og spændstigheden i vævet.

  1. Reducere rynker
  2. Opstrammer den slappe hud
  3. Forbedre hudstrukturen
  4. Forbedre elasticiteten
  5. booste kollagen i huden
  6. Tilføre huden glød og glans
  7. Forebygge og udskyde hudens naturlige aldringsproces

 

Behandlinger fra

1.500 Kr.

Inden behandlingen

Det kræver en forundersøgelse med 48 timers betænkningstid før behandlingen kan foretages. Behandlingsforløbet er 3-4 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum.

Efter behandlingen

Vi gør opmærksom på, at huden kan fremstå rød efter behandling, som kan varer få dage. Der må ikke anvendes makeup på huden de første 4 timer efter behandlingen. Book tid til en gratis konsultation nu og få 3 behandlinger til KUN 4.000 kr. spar 500 kr.

 

Molderm glow booster, elastin filler, filler, skinbooster, www.skinrehab.dk

 

5/5 Læs vores anmeldelser på Google
Book tid

Bliv ringet op